Chiriquí bölgesinde, Baru Yanardağı’nın eteklerinde 1400 metre rakımda kurulu aile çiftliği Corpachi Coffee, Edgar Corpachi ve ailesinin özenli emeğiyle hayata geçiriliyor. Organik yaklaşımlarla yönetilen bu çiftlikte, Caturra varyetesi kahve ağaçlarından elde edilen çekirdekler, deneysel bir işleme yöntemi olan alkolik fermentasyon sürecinden geçiriliyor.
Bu yöntemde, dikkatle seçilen kahve kirazları özel tanklarda 72 saat boyunca fermente ediliyor ve ardından kontrollü kurutma alanlarında işleniyor. Bu süreç, kahvenin meyvemsi tatlarını belirgin şekilde ortaya çıkarıyor.
Fincanda; kuru üzüm, esmer şeker, hafif beyaz çiçek notaları ve belirgin, meyvemsi (juicy) bir asidite sunan bu lot, Panama’nın yeni nesil üreticilerinden gelen rafine bi Devamını Göster